O nama

Dobrodošli na Frontline

Frontline je kompanija koja se bavi opremanjem industrijskih pogona po principu sveobuhvatne usluge. Naš ključni zadatak je kroz napredna rješenja i opremu bazirane na lean upravljačkom konceptu pomoći klijentima da produktivnost njihovih procesa, kvalitet njihovih proizvoda i zdravlje uposlenika budu još bolji. Jer u svakoj dobroj kompaniji se krije jedna još bolja!

Segmenti našeg poslovanja ne uključuju direktnu mašinsku opremu i alate, a lideri smo na slijedećih 5 polja:

  • Interna logistika
  • Radne stanice i prateća oprema
  • Industrijska vizualizacija i signalizacija
  • Ergonomska i HTZ oprema
  • Industrijska rasvjeta
  • Welding program

Proaktivnim, kreativnim i pouzdanim pristupom u mogućnosti smo iznijeti kompletne projekte po principu “ključ u ruke”, ali i samo određene dijelove rješenja ili opreme u skladu sa potrebama naših klijenata.

Misija

Frontline je kompanija koja se bavi opremanjem industrijskih pogona po principu sveobuhvatne usluge. Naš ključni zadatak je kroz napredna rješenja i opremu bazirane na lean upravljačkom konceptu pomoći klijentima da produktivnost njihovih procesa, kvalitet njihovih proizvoda i zdravlje uposlenika budu još bolji.

Vizija

Regionalni lider i one stop-shop za opremanje industrijskih pogona.

Vrijednosti koje vjerujemo i koje živimo

  • Dobrobit i zadovoljstvo naših klijenata su naša pokretačka energija
  • Fleksibilnost i brzina od samog početka
  • Orijentacija na inovativnost i kreativnost
  • Uposlenici su naša osnovna konkurentska prednost, a njihov lični razvoj, stručno usavršavanje, zadovoljstvo i sigurnost su ispred kratkoročne dobit

Zašto odabrati nas

Inovativnost i kreativnost

Konstantnim usavršavanjem i praćenjem svjetskih industrijskih trendova uvijek smo na izvoru inovacija. Posvećenost, entuzijazam i cross-industrijsko iskustvo nam omogućavaju da kombinujemo razna znanja, iskustva, ideje i da ponudimo kreativna i efikasna rješenja.

Fleksibilnost i brzina

Velika baza dobavljača različitih preferencija, sa dobro upravljanim lagerima i bogatim asortimanom, omogućava nam efikasnu i brzu prilagodljivost potrebama i mogućnostima naših klijenata, dok većinu rješenja široke potražnje možemo zadovoljiti i sa vlastitog lagera.

Troškovi

Kao kompanija koja snabdijeva regionalnu industriju u prilici smo da na bazi ekonomije obima, ali i ekskluzivnih zastupništva i velike baze dobavljača, našim klijentima osiguramo cijene niže nego da nabavu vrše u vlastitoj režiji.

Pouzdanost

Kao kompanija koja se specijalizirala za nabavku industrijske opreme, odlično poznajemo tržište nabave, cijene, rokove. Uz etička načela i potpunu orijentaciju na kupca na tržištu smo prepoznati kao pouzdan partner koji ulijeva sigurnost i s kojim je zadovoljstvo surađivati.

Podrška

sluškujemo industriju, prepoznajemo potrebe i mogućnosti naših kupaca i iniciramo promjene. Našim klijentima stavljamo na raspolaganje naše znanje, kontakte i informacije, te zajedno definišemo zahtjeve i rješenja kako bi naši klijenti dobili najbolji omjer uloženo-dobiveno.

Sveobuhvatnost

Konstantnim usavršavanjem i praćenjem svjetskih industrijskih trendova uvijek smo na izvoru inovacija. Posvećenost, entuzijazam i cross-industrijsko iskustvo nam omogućavaju da kombinujemo razna znanja, iskustva, ideje i da ponudimo kreativna i efikasna rješenja.

MENADŽMENT TIM

NAŠ TIM

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping