Početna » Proizvodi » Električni paletari

Električni paletari

Na stanju
Kratki opis:

U ponudi su sve izvedbe električnih paletnih viljuškara, raspon nosivosti je od 1.5 do 3.5 tona, garancija 1 ili 2 godine. Osigurani su servis i originalni rezervni dijelovi i nakon isteka garantnog roka.

Uporedi
Pošaljite upit

Pošaljite upit

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Kategorija:
Opis

Električne paletare su vrsta materijalnih manipulatora koji se često koriste u skladištima, logistici i drugim industrijama kako bi se olakšao transport i manipulacija paleta i tereta.

Međutim, evo nekoliko glavnih karakteristika koje često možete očekivati ​​kod električnih paletara općenito:

  1. Električno napajanje: Električne paletare koriste električnu energiju za pogon. To može biti baterija koja se može puniti ili drugi izvor električne energije.
  2. Jednostavna upotreba: Električne paletare su obično jednostavne za upotrebu i zahtijevaju minimalnu obuku za operatere.
  3. Povećana produktivnost: Ovi uređaji često omogućavaju brži i efikasniji transport tereta u skladištu ili radnoj okolini.
  4. Različite nosivosti: Električne paletare dolaze u različitim veličinama i s nosivostima koje se prilagođavaju potrebama korisnika.
  5. Precizna kontrola: Korisnici obično imaju preciznu kontrolu nad pokretima paletare, što olakšava precizno pozicioniranje tereta.
  6. Sigurnosne funkcije: Električne paletare često imaju ugrađene sigurnosne funkcije kao što su automatska kočnica, sirena za upozorenje i sistemi zaštite od sudara.
  7. Ergonomski dizajn: Većina električnih paletara ima ergonomski dizajn kako bi se smanjio umor operatera i poboljšala udobnost tokom rada.
  8. Vizuelna komunikacija: Neke paletare mogu biti opremljene vizuelnim ekranima ili komunikacionim sistemima koji omogućavaju bolju komunikaciju između operatera i drugih radnika.
  9. Niski operativni troškovi: Električne paletare obično imaju niže operativne troškove u poređenju s paletarima s unutrašnjim sagorevanjem zbog manje potrebe za održavanjem i jeftinijom električnom energijom.
  10. Ekološka svijest: Električne paletare su često ekološki prihvatljivije jer ne emituju štetne gasove ili čestice u okoliš, što može biti važno u okviru održivih poslovnih praksi.
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Električni paletari