Početna » Proizvodi » Ručni Visokopodizni Viljuškari

Ručni Visokopodizni Viljuškari

Na stanju
Kratki opis:
  1. Nosivost: Ručni visokopodizni viljuškari su sposobni podići značajne terete, često do nekoliko stotina kilograma, što ih čini idealnim za različite logističke zadatke.
  2. Visina podizanja: Ovi viljuškari omogućavaju podizanje tereta na znatnu visinu, često iznad 1,5 metara, omogućavajući vam da efikasno radite s policama i skladištima.
  3. Preciznost pozicioniranja: Ručni visokopodizni viljuškari opremljeni su sustavima koji omogućavaju precizno pozicioniranje tereta, što je važno za sigurno i efikasno rukovanje.
  4. Manevrisanje: Kompaktan dizajn omogućava jednostavno manevriranje čak i u uskim ili prepunim prostorima, čineći ih idealnim
Uporedi
Pošaljite upit

Pošaljite upit

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Kategorija:
Opis

Ručni visokopodizni viljuškari, koje možete pronaći na stranici Delacco, donose praktičnost i pouzdanost u rukovanju teretom. Ovi viljuškari su idealno rješenje za podizanje i transport težih tereta na mjestima gdje pristup većim viljuškarima nije moguć. Delacco se ističe svojom izdržljivošću i preciznim dizajnom, osiguravajući visoku nosivost i precizno pozicioniranje tereta. Bez obzira trebate li se nositi s paletama u skladištu, u maloprodaji ili u proizvodnji, Delacco ručni visokopodizni viljuškari čine vaše zadatke lakšim i efikasnijim. Njihova kompaktna izvedba omogućava manevriranje i rad u uskim prostorima, čineći ih neprocjenjivim alatom u svakodnevnim logističkim operacijama.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Ručni Visokopodizni Viljuškari